lo a

Design meubels

Kijk voor de meest exclusieve design meubels op Onlinewoonwinkel.com. Wij hebben een breed assortiment aan design meubels geschikt voor interieurstijlen van klassiek tot landelijk. Dit brede assortiment wordt samengesteld door ons deskundige team van medewerkers. Door onze jarenlange ervaring weten wij welke meubels tijdloos zijn en we gaan mee met de nieuwste trends op het gebied van interieurstijlen. Kijk in onze webshop voor deze fantastische design meubels. En dat tegen een degelijke prijs geleverd met de beste service. Op deze site vind u ook handige tips over bijvoorbeeld het onderhoud van design meubels. Lees hiervoor verder.

Onderhouden houten design meubels

Design meubels onderhouden kan op een aantal verschillende manieren. Eenvoudigweg de oppervlakte wegschuren is niet voldoende wanneer u uw design meubels goed bij wilt houden. Hoewel het hout gerust onbehandeld gelaten kan worden, het moet dan wel vaker geschuurd worden, is het gebruikelijker om uw houten design meubels opnieuw te behandelen. Dat gebeurt meestal op de drie volgende manieren:

  • Beitsen
  • Lakken
  • Impregneren

Met het impregneren brengt u olie aan op het oppervlakte van uw houten design meubels. De olie trekt in het hout en voorkomt dat uw hout beschadigd wordt door wisselende omstandigheden zoals grote verschillen in temperatuur of luchtvochtigheid. Wanneer u er voor kiest om uw houten design meubels te beitsen, ontstaat hier in principe hetzelfde proces. Beits trekt in uw hout en beschermt ook tegen de genoemde omstandigheden. Het grote verschil is dat beits verhardt, net als lak. Maar in tegenstelling tot beits en olie, blijft lak meer aan de oppervlakte. Vraag onze medewerkers voor meer adviezen hierover.

Het team van Onlinewoonwinkel.com

Wij staan klaar voor al uw vragen en opmerkingen over onze design meubels en alle zaken daarom heen. Ook op deze site vindt u veel informatie. Wilt u ons iets vragen, neem dan contact met ons op en wij helpen u zo spoedig mogelijk. Bel naar 013-5369661 of stuur een mailtje naar webshop@purewood.nl. Onlinewoonwinkel.com zorgt er voor dat u altijd de beste service heeft voor uw design meubels.

Aanbieding

Jenkins Eettafel Rond

Mooie ronde eettafel van gerecycled teakhout
€899,00

Aanbieding

Fissure Computerbox

Computerkastje te gebruiken in combinatie met buro
€289,00