lo d

Woonwinkel

Onlinewoonwinkel.com is de beste woonwinkel op het web. Wij hebben een groot assortiment van de beste kwaliteit meubelen. Onze woonwinkel zorgt er voor dat u het interieur in huis haalt waardoor u zich thuis voelt. En dat tegen een degelijke prijs. Voor uw interieur hebben wij meubelen in huis zoals:

  • Teakhouten kasten
  • Lederen stoelen
  • Landelijke stijl windlichtjes
  • Stoffen hoekbanken
  • En nog veel en veel meer

Voor iedere stijl is er wel wat wils in onze woonwinkel. Bij ons zit u goed voor alle meubelen voor uw exclusieve interieur. Kijk snel in onze webshop voor fantastische artikelen in onze woonwinkel. Houd de website ook goed in de gaten voor prachtige aanbiedingen.

Waarom onze woonwinkel?

De keuze voor onze woonwinkel is een eenvoudige. Wij bieden de beste service tegen de beste prijs. Ons team van deskundige medewerkers is alleen maar bezig met het mooiste en meest exclusieve interieur. Daardoor is ons assortiment altijd up-to-date volgens de laatste interieurstijlen. Breng daarom ook een bezoekje aan onze fysieke woonwinkel om uw toekomstige meubelen tot zijn recht zien komen. Is u dat te ver weg? Wij bezorgen in heel België en Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Hierdoor bedienen wij u het beste op het web als fysiek. Kijk naar onze leverings voorwaarden voor meer informatie hierover.

Service van dé online woonwinkel

Onlinewoonwinkel.com is dé woonwinkel op het web als het aankomt op service. Ook voor en na levering staat wij klaar voor u. Stel ons deskundige team van medewerkers vragen over het onderhoud van de meubels uit onze woonwinkel, wij geven tips en adviezen over inrichtingen en geven antwoord op alle vragen en/of opmerkingen die u hebt voor ons. Bel 013-5369661 of stuur een mailtje: webshop@purewood.nl. We zorgen er voor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt. Ook op onze website staan veel tips en informatie over interieur en het onderhoud daarvan. Wij zijn de woonwinkel met de beste service en de meubels waarmee u zich thuis gaat voelen in uw woning.

Aanbieding

Jenkins Eettafel Rond

Mooie ronde eettafel van gerecycled teakhout
€899,00

Aanbieding

Fissure Computerbox

Computerkastje te gebruiken in combinatie met buro
€289,00